Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

palinkafeszt_25.jpgA Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál a hagyományokhoz híven újra a Budai Várban nyitja meg kapuit.

 

 

 

 

Tovább »»»

Wahorn, Faluturisták, azokakurvabeckek, Wahorn Airport, Csík zenekar

/ Ördögkatlan - szerda

Toldi - Forte Társulat

/ Ördögkatlan - Kedd

image_83.jpg

 

A negyedéves fizikai színházi rendező-koreográfus osztály előadása Arany János klasszikusa nyomán, osztályfőnökük, Horváth Csaba rendezésében.

 

 

 

 

 

 

 

Tovább »»»

Sopron az optimisták fővárosa

... meg a Heinekené

sopron002.JPGMikor meghívást kaptam a Soproni sörgyár bejárására meg kell vallanom előítéletekkel vágtam neki az útnak Én, aki a kis főzdék és a kézműves sörök elkötelezett híve vagyok a látogatás során csalódtam, méghozzá pozitívan.

Tovább »»»

Halványkék marcipán (is lehetett volna)

Pálinka2.jpg

Lehúzás. Ez az a szó, ami leginkább eszembe jut a tegnap este után. Budapesti Pálinkafesztivál 2013.  

Tovább »»»

Beck Zolival forgatott új klipet a Magashegyi Underground

 

magashegyi_underground_foto_zsolyomi_norbert.jpg

Videóklipet készített a Magashegyi Underground a tavasszal megjelent, Tegnapután című nagylemeze egyik újabb szerzeményéhez. Mivel az Árnyékok című dalt a zenekar a 30Y frontemberével közösen komponálta, a klipben Beck Zoli is szerepet vállalt. A Magashegyi Underground szeptember 5-én a Zöld Pardonban tér vissza Budapestre.  Tovább »»»

VaLyo és Grabanc a tökéletes estékhez

Valyokiskép005.JPG„Szeretnénk, ha az emberek tudnák használni a Dunát. Ha a város egy kapcsolódási pont lenne a vízhez, a természethez, ha az itt élők magukénak éreznék városukat és folyójukat, ha rákerülne az itt élők mentális térképére a Duna.” Ezekkel a sorokkal ajánlja magát a VaLyo. Mi pedig megnéztük a hogyant.

Tovább »»»

Az Ördögkatlan Mulatsága

6_ordogkatlan_kedd_33.jpg

 

Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Szikszai Rémusz két órán keresztül keresték A Mulatságot, Halotti Tort, örömöt, sírást, a világ és a társadalom rendezőelvét, az élet értelmét, illetve bármit, amit befolyásolni tudnak, vagy ha olyan nincs is, legalább értelme van.

Tovább »»»

A közönség segítségével forgat klipet a Fish! a ZP-ben

Több szempontból is különlegesnek ígérkezik a Fish! zenekar augusztus 2-i koncertje a Zöld Pardonban. Amellett, hogy új dalokat hoznak a szeptemberben megjelenő, „Konzervzene” című albumukról, megünneplik énekesük születésnapját, illetve a jelenlévők bevonásával leforgatják legújabb videóklipjüket is.

 

Tovább »»»

6. Ördögkatlan Fesztivál

/ 07.30. - 08.03.

ordogkatlan.jpg

Kedden kezdődik a hatodik Ördögkatlan Fesztivál Nagyharsányban és a környező településeken.

Tovább »»»

Facebook