Sörmaraton!!!!!4!444 na meg még 1 4!

SM-sor.jpg

"...úgy emberileg, mind művészetileg, mind sportszakmailag kivitelezhetetlen..." Guinness-világrekordot készül Budapseten, melyben részt vesz a Sörtúra, a Kocsmablog, a Szegedi Kocsmák, a Sörjárőr, a Quiznight, a Sörpong és a Magyar Sörpingpong Egyesület is!

Rendhagyó világrekord megdöntésére készülünk 2013. június 29-30-án Budapesten. Az ún. Non-stop Sörmaraton során 24 óra alatt a lehető legtöbb vendéglátóhelyen sörözünk megadott szabályok alapján, mely kísérlettel egy amerikai fiatalember és társai kétéves Guinness-rekordját kívánjuk túlszárnyalni. Akkor a fő szervező, Chris Solarz, a rekordkísérletet így kommentálta: "Néhány embernek valódi  problémái vannak, én azon aggódom, hogy időben odaérjünk a következő kocsmába."

 

Forrás és további információk: Kocsmablog

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook


süti beállítások módosítása