Vízipisztolyos PASO strandkoncert a Budapest Parkban

Strandhangulatot varázsol a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) július 12-én, pénteken este a Budapest Parkba. Az idén 10 éves zenekar nyári hangulatú slágerekkel, strandlabdákkal és úszógumikkal készül, a koncertre érkező első száz vendég pedig vízipisztolyokat kap ajándékba, amelyekkel bátran egymásra lehet StrandStrandhangulatot varázsol a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) július 12-én, pénteken este a Budapest Parkba. Az idén 10 éves zenekar nyári hangulatú slágerekkel, strandlabdákkal és úszógumikkal készül, a koncertre érkező első száz vendég pedig vízipisztolyokat kap ajándékba.

 

paso_fotokicsi.jpg

A Pannonia Allstars Ska Orchestra július 12-én, pénteken este a Budapest Parkba rendhagyó strandbulira a várja azokat, akik a hétvégét nem vízparton, hanem a városban töltik. A nemzetközi szinten is elismert zenekartól megszokhattuk, hogy bárhol, bármilyen időjárási körülmények között képes életvidám hangulatot varázsolni, de ezen a bulin a fiúk rátesznek még egy lapáttal. A PASO koncertjére érkező első száz vendég a bejáratnál vízipisztolyt kap ajándékba, így a nézőtéren akár spontán csatákat és vizespóló versenyt is lehet rendezni. A zenekar strandlabdákkal és úszógumikkal is készül, és arra kérik a közönséget, hogy akinek van kedve, otthonról hozzon magával valamilyen strandkelléket, hogy még jobb legyen az összhatás. A zenekar mindig elegáns, fehér öltönyös, kalapos frontembere, KRSa azt ígéri, hogy a színpadi látvány sem lesz éppen a megszokott július 12-én a Budapest Parkban, de ennél többet nem árult el.

A PASO a legnépszerűbb, legfelszabadultabb slágereit válogatja össze erre a rendhagyó városi strandbulira, így nem maradhat el a Hungarian Dish, a No Love In Town, az Elhagytam magam és A Tenkes kapitánya. Emellett néhány ritkábban játszott, kifejezetten nyári stílusú dalra, köztük a Brownie-ra is lehet számítani a koncerten. Ugyancsak felcsendül a legújabb PASO-sláger, a Trónok harca című tévésorozat főcímzenéjének ska feldolgozása, amit országszerte több rádióállomás, köztük a Petőfi Rádió is játszik. A dalhoz forgatott klipet három hét alatt 115 ezernél is többen látták a YouTube-on és még több tízezren egyéb internetes felületeken.

A Pannonia Allstars Ska Orchestra idén ünnepli a tizedik születésnapját, és a koncertnaptára az év végéig megtelt fellépésekkel. A PASO nélkül elképzelhetetlenek a legnagyobb hazai fesztiválok, így a fiúk május óta szinte folyamatosan úton vannak. A közeljövőben a Balaton Sound, az Alterába és a Campus Fesztivál esedékes, majd ismét külföldön várják a ska zene magyarországi nagyköveteit. A Pannonia Allstars Ska Orchestra július 27-én a horvátországi Sibenik városában a 7. Skaville Fesztiválon lép fel, ahol régi barátaik és példaképeik, a legendás amerikai The Toasters tagjai is koncertet adnak.  

PASO – Budapest PARK (videóajánló)

http://youtu.be/jNkDO0Ir_0w

Részletek:

http://paso.hu/

http://www.facebook.com/pannoniaallstars

http://www.budapestpark.hu/

https://www.facebook.com/budapestpark

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook


süti beállítások módosítása