22. Művészetek Völgye

Végleges program

Bár sokáig csak hozzávetőleges program, vagy inkább programtervezet keringett csak a 22. Művészetek Völgyéről és csak az utolsó pillanatokban vált véglegessé, de elvileg most már tényleg végleges a végleges program!

 

 

"Kedves Völgybarátaink!

A végleges programokkal kapcsolatosan sok a félreértés. Ennek elsődleges oka, hogy a Völgyben több programgazda egyeztet a saját udvarán belül és ezeket egymással is össze kell hangolni. Ez bizony olykor apró, néha komolyabb eltérést jelenthet a meghirdetetthez képest. Elnézéseteket kérjük, ha különböző, egyéb portálok nem az ÁLTALUNK FOLYAMATOSAN AKTUALIZÁLT PROGRAMOT közlik.

Nyitunk ezen programokról - és a Fellépők-Szervezők külön kérésére megjelentetjük a VÉGLEGES változatot.

1. Sokáig úgy volt, hogy Pintér Béla és Társulata fellép a Völgyben - 2012. július 2-án eldölt: sajnos az idén NEM LESZNEK A FELLÉPŐK KÖZÖTT!

2. PALYA UDVAR: 2012. augusztus 4., szombat 21-30 óra DÉS LÁSZLÓ és GRECSÓ KRISZTIÁN KÖZÖS ESTJE / SZÓ ÉS SZAXOFON - Esterházy Péter nem lesz a Völgyben!"

 

forrás

 

Program

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook


süti beállítások módosítása