Vad Fruttik ajánló

- MüPa High-tech

vf_mupa.jpg Bár kezdünk FOO lázban égni, ne feledkezzünk meg a Vad Fruttik koncertről sem, ami június 21-én különleges élményt tartogat a beszédes MüPa High-tech címszó jegyében (tessék a Julez remix-et ízlelgetni!).

A zenekar ígérete szerint nem mindennapi élményben lesz része a közönségnek, így mindenképp érdemes lecsapni a már csak korlátozott számban elérhető jegyekre és csütörtökön ellátogatni a Művészetek Palotájába.

Aki lemarad a jegyről, vagy esetleg a fesztiválszituációt részesíti inkább előnyben, azoknak jó hír, hogy másnap, 22-én pénteken az általunk is megénekelt Fishing on Orfű fesztiválon is találkozhatunk velük, bár ebben az esetben már nem az előző napi különleges koncert anyag lesz terítéken.

 

És, hogy összekapcsoljuk a két fent említett témát és egy kicsit nosztalgiázzunk is, íme egy kis mozgóképes csemege a második Fishing on Orfűről az I Love Pécs jóvoltából:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook


süti beállítások módosítása