Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

palinkafeszt_25.jpgA Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál a hagyományokhoz híven újra a Budai Várban nyitja meg kapuit.

 

 

 

 

Több mint négyszázféle párlattal, a pálinkákon túl kolbászokkal és más kézműves húskészítményekkel, sajtokkal és egyéb finomságokkal várja vendégeit a VIII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál. A fesztivál vendégpárlata idén ősszel az aranyló whisky.
 Palinkafeszt_560.jpeg

Az esti pálinkázós hangulatról a kiváló hazai pálinkák és párlatok mellett a már elmaradhatatlan koncertek is gondoskodnak. Az őszi fesztivál vendégpárlata az igazi „uisge beatha”, az élet vize, azaz a Whisky. A jó minőségű Whisky-vel nem lehet betelni, erről gondoskodik is a fesztivál, ahol a műfaj legfinomabb képviselőit kóstolhatják meg a látogatók. 

palinkafeszt_print_fekvo.jpg  

A napi belépő ára továbbra is 2000 Forint lesz, amely mellé a kóstolópoháron felül egy kupica üdvözlő pálinka is jár. A pálinkakóstolást idén is a már jól bevált Metapay kártyás fizető rendszer könnyíti meg.

 palinkafeszt_13.jpg

 

Budavári Pálinka és Kolbászfesztivál – www.facebook.com/palinkafesztival

 2014. október 3-5. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Facebook