Új helyszínekkel bővül az Alfa Fesztivál

Alfalogokicsi.jpgÖt zenei helyszínen színes és érdekes programokkal vár mindenkit az Alfa Fesztivál július 18-tól 20-ig a várpalotai Cseri Parkerdőben. A nagykoncertek mellett többek között játékok, kulturális programok, hangszerkiállítás, egészségfelmérés és élménypark is várja a látogatókat. A legolcsóbb magyar könnyűzenei fesztiválra ráadásul Magyarország területén belül mindenki féláron juthat el vonattal.




 

Számos új helyszínen ígér felhőtlen szórakozást minden látogatónak a várpalotai Alfa Fesztivál, amelyet 2013. július 18. és 20. között rendeznek meg a Cseri Parkerdőben. A nagykoncertek mellett a Monster Wigwamban akusztikus koncertek, illetve dubstep, drum n’bass és rock DJ-k várják a szórakozni vágyókat, a Jager Bar-ban kedvünkre Guitar Hero-zhatunk, vagy karaokezhatunk egy jót, esténként pedig stand up comedy-sek nevettetik meg a nagyérdeműt. A Hangmester.hu-Nemadomfel sátor jóvoltából bárki kipróbálhat professzionális hangszereket, illetve a fogyatékkal élők olyan eszközeit, mint a kerekesszék, a fehér bot, de egy vakvezető kutyára is rábízhatják magukat az érdeklődők. A programok mellett fellép a sátorban a névadó Nemadomfel együttes, a Villon Trio és Rudán Joe is. A fesztiválra a Vöröskereszt is kivonul, az ő sátrukban lehetőség lesz véradásra, de egészségfelmérést is végeznek majd munkatársaik. További újdonság még a városi játék, aminek során a 300 Ft-ért megvásárolt városlátogatói jegyre minden helyi nevezetesség meglátogatásáért cserébe egy pecsétet kaphatnak a fesztiválozók, amit a fesztivál területén sörre válthatnak. De rengeteg egyéb akcióval készülnek Várpalotán, hogy a lehető leginkább költséghatékony szórakozást biztosítsák az odalátogatók számára. A legfontosabb tudnivaló, hogy bárki, aki Magyarország területén belülről érkezik az Alfa Fesztiválra, 50%-os áron utazhat, hiszen az odafele útra megvásárolt vonatjegyére a helyszínen egy pecsétet kap, ami igazolja, hogy belépett a fesztiválra és így jegye bemutatásával hazafelé már ingyen utazhat. De nemcsak a MÁV-val és a Volánnal érkezőknek kedveznek a szervezők, az autósokat egy 650 férőhelyes parkoló fogadja majd. Azoknak, akik pedig úgy tervezik, hogy bérletet vásárolnak, és a fesztivál területén töltik az éjszakákat, a szállásért sem kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ugyanis egy elkerített, beléptető rendszeres kempingben hajthatják álomra a fejüket, három napért mindössze 500 forintos díj ellenében. Az Alfa tehát valóban a leginkább pénztárcakímélő hazai könnyűzenei fesztivál, ahol három nap alatt csaknem 80 koncertet tekinthetnek meg a zenerajongók, a legkülönbözőbb stílusokban, hiszen éppúgy képviselteti magát majd a hazai underground krémje, mint a legnagyobb élő legendák. A három színpadon fellép többek közt az Intim Torna Illegál, a Kaukázus, a Punnany Massif, a Carbonfools, a Hősök, az Anna and the Barbies, a Maszkura és a Tücsökraj, az Ossian, a Kalapács, a Lord, Deák Bill Gyula, a Beatrice, a Republic és a 30. születésnapját ünneplő Auróra.  

A napijegy - ami kizárólag a helyszínen kapható majd - 2499 forintba kerül. A háromnapos bérlet ára elővételben 5990, helyszínen 6900 forint lesz. 

 

További információk:

http://alfafesztival.hu/

http://www.facebook.com/AlfaFesztival

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook


süti beállítások módosítása