Rendkívüli meglepetésfellépők a Fishing on Orfű Kispál-napján

Meglepetésvendégek a 0. napon

foo_2013.png

 

Azon túl, hogy olyan izgalmas és fontos produkciók mutatják be Kispál-átirataikat, mint a Punnany Massif, a Supernem, az Intim Torna Illegál, a Bëlga vagy a Subscribe, a szervezők sajátos és különleges, akár csak erre az estére összeálló produkciókat is meghívtak a nulladik napi gálára.

 Ott lesz a Kispál-napon Beck Zoli és Sárközy Zoltán Papa a 30Y-ból, valamint Szűcs Krisztián a HS7-ből, akik már a Kispál búcsúkoncerten is vendégeskedtek. Fellép még Frenk, Pásztor Anna és Pásztor Sámuel az Anna & the Barbies-ből, Vitáris Iván az Ivan & the Parazolból valamint a pécsi dalnok, Járai Márk is. A Kispál-napon mutatkozik be a Budapest Voices nevű különleges kórusprodukció is, de ott lesznek még a Forradalmárok is, akik flashmob-szerű Kispál-énekléseikről híresek. A meglepetésvendégek sorában a legkülönlegesebb talán Fluor Tomi lesz, aki – maga is Kispál-rajongó révén – vélhetőleg új arcát mutatja majd meg a Fishing közönségének.

A Kispál-nap részletes programja itt található: http://fishingonorfu.hu/2013/foo.php?site=kispal

A Kispál-napra 2990 Ft-ért vásárolhatóak napijegyek, de természetesen a Fishing bérlettel is látogatható a nulladik nap. Jegyek és bérletek a Ticketportal országos hálózatában vagy a http://fishingonorfu.ticketportal.hu/ weboldalon vásárolhatóak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook


süti beállítások módosítása