Fishing on Orfű - OFF programok

foo_2013.png

Elindult a regisztráció az OFF programokra! Bár a Hosszúlépés Fröccs(kul)túra szinte azonnal betelt, a többi programra még lehet és érdemes is jelentkezni

 

 

 

 

 

"Akik már jártak a Fishing on Orfű fesztiválon, pontosan tudják, hogy itt a koncertek fergetegesek, a helyszín gyönyörű, a hangulat barátságos és családias, és a napközbeni off-programok is a lehető legszínesebbek. Így lesz ez idén is, sőt, még több lehetőség közül válogathattok, hogyan szeretnétek tölteni a nappalokat; földön, vízen, levegőben, két keréken vagy lóháton?  

A Hosszúlépés Fröccs(kul)túrán a különböző fröccsfajták és az orfűi gasztronómia nyomába eredünk. A Statikus Sörtúrán megmártózunk a habokban; persze átvitt értelemben, a helyi kézműves sörfőzdében. A kerékpáros túrán a Mecsek erdei és tavai között tekergünk, gyalogosan akár a Denevérmúzeumot is bejárhatjuk, de akár lóháton is megismerhetjük az egész környéket. Az orfűi tavon pedig egy nagy csapattal sárkányhajózhatunk, és horgászverseny is lesz! A malomban megtanítják, hogyan kell dagasztani és sütni a kenyeret, a fesztivál borutcájában pedig az ínyenceknek borkóstolókat és vakteszteket szervezünk. Mindezt ledolgozhatjátok a kispályás foci bajnokságon, a nyári hoki bajnokságon vagy asztalitenisszel. De rekeszeket is építhettek, zsonglőrködhettek, és mindennap 11 órakor a Fishing On Orfű dallamára ébredezünk egy könnyed aerobikedzéssel.

Minderről a helyszínen, a fesztivál borutcájában felállított ’off bódénál’ bővebb tájékoztatást is adunk."

 

http://fishingonorfu.hu/2013/foo.php?site=off

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook


süti beállítások módosítása