Nevezd el a Fishing on Orfű nagyszínpadát!

/ FOO 2013

foo_2013.png

Akár Rólad is elnevezhetik idén a Fishing on Orfű nagyszínpadát. A fesztivál első számú helyszínének neve azé lesz, aki a legnagyobbat licitálja rá. A befolyt összeget természetesen jótékony célra fordítják a szervezők.

 

 

 

Melyik fesztiválon történhet meg az, hogy a nagyszínpadot Rólad nevezik el? A Fishing on Orfű eddig is híres volt közvetlenségéről, így talán az sem meglepő, hogy a fesztivál nagyszínpada idén akár a Te nevedet is viselheti. “A program véglegesítése során jutott eszünkbe, hogy még egyik fesztiválon sem volt olyan, hogy Kovács János nagyszínpad. "Ha nem egy cégnek adjuk a nevet, akkor miért ne legyen az bárkié?"” – mondta el Lovasi András, a Fishing egyik főszervezője. "“Azt is egyből eldöntöttük, hogy a befolyt összeget jótékony célra fordítjuk."”– tette hozzá.

A játékszabályok egyszerűek: csak magánszemély licitálhat, a licit alapja és a licitlépcső is 100 forint. A nyertes csak saját vagy szerettei nevét, annak esetleg becézett változatát választhatja a nagyszínpad nevéül. A fesztivál a győztesnek külön molinóval kedveskedik. Az árverésből befolyt összeg egészét a pécsi Misina Természet- és Állatvédő Egyesületnek ajánlják fel a szervezők. Itt lehet bekapcsolódni az árverésbe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook


süti beállítások módosítása