Szemtelen Rézangyal

rezangyal_szemtelen_09.jpg

 

A ma kezdődő Pálinkafesztiválra hangolóva, lássuk csak a jól ismert Rézangyal kevésbbé ismert, szemtelenebbik oldalát!

 

 

 

 

Kérem szépen, az úgy történt, hogy még január végén kaptunk egy levelet, mely azzal a felütéssel kezdődött, hogy "Ittál már sajtótájékoztatón laposüvegből pálinkát? Írtál már olyan cikket, ahol egy lapon említed a szexuális játékszert, a kivehető műfogsort és a pálinkát? Aláírtad már a petíciót, hogy alanyi jogon járjon a pálinka?"...

Nos, kötve hiszem, hogy épeszű ember egy ilyen invitálásra nemet mondana, és mivel mi éppeszűnek tévedjük magunkat, fejvesztve rohantunk az eseményre, de aztán a Szemtelen 70-es hatása alatt, az élmények megosztása eddig elmaradt. A Pálinkafesztivál mai kezdete azonban kellően nyomós érvvel szolgált, hogy leporoljuk a képeket és az élményeket.

rezangyal_szemtelen_04.jpg

A tematizált kínálatnak köszönhetően alapvetően - a szemtelenségen túl - a címkéken virító karakterekhez és az alkholtartalomhoz kötődik a négy, 500-500 palackra limitált, szőlő alapú pálinka.

A karakterek szép sorjában:

Negyvenes, Fogs Orbán

 

rezangyal_szemtelen_10.jpg

Orbán nem akárhol, hanem a híres Fog Soron született, amely onnan kapta nevét, hogy egy protézisgyártó cég alkalmozottainak adott helyet, valahol Óbudán. Ugyan foganni Fogarason fogant, de egy fogcsikorgató téli napon mégis a Fog Soron jött a világra. Tizenhat évesen megunta, hogy mindenki a születési helyével azonosítja, és fogadásból egy fogóval fogtalanította magát. Mikor később az egyetemre felvételizett, kifogásolták fogtalanságát ő ezt jogtalannak ítélte, így fogi-jogi útra terelte a dolgot. Nyert. Ma már ő is jogorvos.

Ötvenes, Üzlet M. Bertold

 

rezangyal_szemtelen_03.jpg

 

Bertold babának is nagyon baba volt. A köldökzsinór születésekor nyakkendő formában tekeredett a nyakára. Üzleti érzéke már az óvodában kitűnt, ahol úgynevezett csúzli kavicsokkal kereskedett, a gimnáziumban a csúzlikavics bizniszt kacsáztató kavics kereskedésre cserélte. Az egyetemen mindenki csak Buki Bertold néven ismerte, ahol kő papír olló versenyekre lehetett nála fogadásokat kötni. Jelenleg kőgazdag, gránitkereskedése van.

Hatvanas, Mindigál László

 

rezangyal_szemtelen_12.jpg

 

László serdülőként gyakran volt osztálytársai célpontja neve miatt, ekkor döntött úgy, nem hagyja magát, ő lesz a legsikeresebb osztályából. Később szexuális segédeszközök forgalmazásával hatalmas vagyonra tett szert. Nem volt pökhendi így szerét ejtette az osztálytalálkozóknak is. Ma már csak nevet a nevén. Hatvanadik születésnapjára felesége új névvel ajándékozta meg, azóta Még Mindigál Lászlónak hívják.

Hetvenes, Papifa Szaniszló

 

rezangyal_szemtelen_07.jpg

Papifa Szaniszló az ipafai pap fiaként látta meg a napvilágot.Gyermekkorát az elméje és a papi fapipák csiszolása töltötte ki. Apja, vagyis ahogy ő hívta Papi fapipa gyárában. Tizennyolc évesen azonban megunta, hogy papi túl sokat papolt neki, hát egyik napról a másikra teljesen bepipult és otthagyta a pipagyárat. Mivel pipológiát nem tanulhatott, ezért végül pedagógiát hallgatott, így később dolgozatjavítás közben sokat pipálgathatott. Már nyugdíjas, de sohasem jutna eszébe pipázni.

rezangyal_szemtelen_05.jpg

rezangyal_szemtelen_01.jpg

rezangyal_szemtelen_11.jpg

A 70-es semmiképpen nem kislányoknak való ital, de még az edzett gyomornak is jóleső érzés utána egy kis "öblítés"...

Fotók: Felvilágosult Alkoholizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook


süti beállítások módosítása