Impesszum

Felvilágosult Alkoholizmus béta verzió.

 

Az impresszum még hegesztés alatt, hamarosan a végleges verzió is jön.

Ha valami közlendőd, kérésed, kérdésed, óhajod, sóhajod, netán ötleted lenne vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

 

Jelenleg még formálódó, az utolsó simításokat elszenvedő blogunk hamarosan éles üzemre vált. Addig is kedves látogató böngészd kedvedre az archívum már publikussá vált szeletét és kommentáld bejegyzéseinket! Nézz vissza a közeljövőben, vagy könyvjelzőzd az RSS feed-ünket, hogy minden újdonságról értesülhess!

 

Az Uralkodó

 

u.i.: A béta fázis természetesen nem jelenti azt, hogy az blogon megjelenő tartalmak szabadon lophatóak, mivel "minden jog fenntartva", meg "all rights reserved", meg minden hasonló "ne lopd el más szellemi termékét" kitétel él. Ha valamely produktumra szükséged van írj és boldogan bocsájtjuk a rendelkezésedre bizonyos, később ismertetett feltételek teljesülése esetén!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook


süti beállítások módosítása